Hlavné mesto Európy - Hašková, Danka
Stručná charakteristika Belgicka. Brusel - belgická metropola - sídlo popredných mezinárodných organizácií. V počte diplomatických zastúpení jednotlivých krajín sveta stojí hneď za Washingtonom. Ako zarábajú úradníci v Bruseli. Belgicko plne využíva prínosy európskej integrácie.