Qualitative analysis of the European Union members positions under the Common Agricultural Policy reform - Blížkovský, Petr
Vstup do tretej fázy reformy Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ. Finálna podoba reformy je výsledkom kompromisu medzi vnútornnými a vonkajšími záujmami členskýh krajín EÚ. Analýza pozícií členských krajín EÚ pri reforme Spoločnej poľnohospodárskej politiky v roku 2003 je inšpiratívnou pre formovanie pozícií Českej republiky ako nového člena EÚ.