Why the EU-US economic relationship matters - Brocková, Ingrid
Európska únia a USA ako najdôležitejší partneri , ktorí podporujú a výrazne formujú svetový obchodný systém. Dve výzvy spojené s novým kolom globálnych obchodných rokovaní. Vzťah EÚ a USA. Agenda rozvojových krajín.