Obchodní jednání a národní zvyklosti: Kolumbie - Kohák, František
Obchodné rokovania a národné zvyklosti. Pracovné návyky, vzťahy medzi ľuďmi, verbálna a neverbálna komunikácia, obliekanie a vzhľad, jedlo a stolovanie, viera, širší rámec kultúrnych osobitostí.