Obchod s elektrickou energiou v roku 2004 Slovenská elektroenergetika pred zimným obdobím - Nagy, Juraj
Postavenie energetiky v ekonomike. Situácia slovenskej elektroenergetiky za posledné desaťročie. Súčasné postavenie spoločnosti SE (Slovenské elektrárne). Aktuálne ponuky SE pre domáci trh. Energetický trh v najbližších rokoch.