Vízia modelu Európy budúcnosti - Klus, Martin
Reforma inštitúcií EÚ a legislatívneho procesu v rámci EÚ. Budúcnosť trojpilierového usporiadania Európskej únie. Vertikálna deľba moci v Európskej únii. Otázky hraníc Európy a hlavného mesta Európskej únie.