Etnická a religiózna mozaika Indonézie - Krupa, Viktor
Stručný pohľad na historický vývoj Indonézie. Smerovanie krajiny do budúcnosti a idea jednotnej Indonézie. Multietnicita Indonézie. Ohniská konfliktov v Indonézii.