Mezinárodní doprava - Šubert, Miroslav
Platnosť zakotvených medzinárodných zmlúv v medzinárodnej cestnej nákladnej doprave, v medzinárodnej železničnej preprave tovaru,, vo vnútrozemnej vodnej doprave, v leteckej nákladnej doprave, v námornej doprave. Práva a povinnosti odosieľateľa.