Připravenost české ekonomiky k přijetí eura - Vencovský, František
Ekonomika Českej republiky a konvergenčné kritériá. Kurz koruny a parita kúpnej sily. Cenová stabilita a inflačný diferenciál. Riziká deficitu verejných financií. Spätosť monetárnych a fiškálnych procesov s výkonnosťou ekonomiky.