Proposal of modified wage traiff scale in a forest enterprise in the Czech Republic - Tomšík, Pavel
Analýza mzdového systému v konkrétnom podniku v Českej republike a následným návrhom zmeny v systéme odmeňovania. Riešenie predstavuje vytvorenie stupnice mesačných mzdových taríf pre 12 tried s prekrývaním, ale bez presahu do ďalších tried a načrtáva ta možnosť vytvorenia stupnice mesačných mzdových taríf bez prekrývania.