Německá recese v kontextu zavedení eura - Mach, Petr
Nemecko sa nachádza v ekonomickej recesii a na pokraji deflácie. Fiškálne transféry a nemecká kríza. Tempo rastu HDP v Nemecku. Možné riešenia krízy v Nemecku.