Končí zlaté časy poradenství?
Vedci z najrôznejších odborov hľadajú nové námety pre stratégiu poradenstva. Prehľad módnych trendov v manažmente a poradenstve v rokoch 1980-2002. Odhadovaná miera rastu obratu najväčších poradenských firiem sveta v rokoch 1998-2002. Východiskové body pre stimuláciu dopytu po službách strategických poradcov. Výber správneho poradcu. Budúcnosť strategických poradcov.