Food expenditures of Czech households and Engel's Law - Syrovátka, Pavel
Výskum fungovania Engelovho zákona pri nákupe potravín v českých domácnostiach. Hodnotenie závislosti medzi veľkosťou reálneho príjmu priemernej českej domácnosti a jej reálneho podielu výdavkov vynaložených za potraviny.