Zvolte správnou komunikační strategii - Náhlovský, Pavel
Interná komunikácia je viac než informácia - téma, ktorej bola venovaná odborná konferencia IIR (Institute for International Research) pod názvom "Interná komunikácia" (Praha 20.-21.5. 2003). Efekty, ktoré možno získať účinnou komunikáciou. Cieľ komunikácie. Spôsoby ako dosiahnuť kladné zmeny vo vzťahoch, postojoch a motivácii ľudí. Oblasť vedomostí, ktoré vedú k realizácii účinnej komunikačnej stratégii.