Transferové oceňovanie je najdôležitejšou daňovou otázkou - Ščevovichova, Monika
Transferové oceňovanie ako najdôležitejšia medzinárodná daňová otázka, ktorej v súčasnosti nadnárodné spoločnosti čelia. Kontroly daňových úradov sú skôr pravidlom ako výnimkou. Výsledky prieskumu spoločnosti Ernst & Young.