Uplatnění projektového řízení v evropském kontextu - Hrůzová, Helena
Dôvody vedúce k členstvu Českej republiky v Európskej únii, jeho výhody a záväzky. Zmena podnikateľského prostredia vstupom ČR do EÚ. Všeobecné princípy štrukturálnej politiky EÚ. Predkladanie projektov ako významná súčasť čerpania štrukturálnych fondov EÚ. Častné chyby a nevyhnutné predpoklady uplatnenia projektového riadenia.