Strategie orientace na klíčové zákazníky - Náhlovský, Pavel
Za najvýznamnejší medzník vo vývoji marketingu sa považuje vznik a riadenie vzťahov s kľúčovými zákazníkmi. Vymedzenie pojmu KCRM (Key Customer Relationship Management). Chyby pri zavádzaní marketingovej disciplíny KCRM. Ciele KCMR a súčasná kvalita vzťahov s kľúčovými zákazníkmi. Ako určiť kľúčového zákazníka. Riadenie vzťahu s kľúčovými zákazníkmi v praxi. Úloha, zmysel a výhody key account manager.