<The> Changing attitude of Terence Wilmot Hutchinson in his ultra-empiricist proclivity - Kizilkaya, Ertugrul
Pôsobenie filozofie na ekonómiu v hlavných dielach T.W. Hutchinsona. V diele Význam a základné postuláty ekonomickej teórie spája logický pozitivizmus/empirizmus s ekonómiou. V knihe Poznanie a nevedomosť v ekonómii sa mení jeho postoj k dichotómii medzi tautologickými a empirickými výpoveďami (medzi výpoveďami analytickými a syntetickými).