Štíhly podnik v slovenských podmienkach - predpoklady, výhody, riziká a skúsenosti - Hering, Jiří
Stručný prehľad hlavných krokov zavádzania štíhleho podniku. Vytvorenie čistého, bezpečného a usporiadaného pracoviska. Vytváranie výrobkov výlučne podľa požiadaviek zákazníka. Systém plánovania - Kanban. Vytváranie kvality výrobku a vo výrobnom procese. Uplatňovanie vizuálneho riadenia. Trvalé presadzovanie dokonalosti, trvalá snaha o dokonalosť.