Náklady na kvalitu očami zákazníka - Bušfyová, Jaroslava
Jednou z možností získavania informácií pri orientácii na zákazníka je sledovanie nákladov na životný cyklus produktu aj prostredníctvom zákazníka. Životný cyklus produktu. Životný cyklus produktu a zákazník. Význam nákladov na životný cyklus produktu pre zákazníka.