High Tech aplikácie podporujúce konkurencieschopnosť a produktivitu na Slovensku - Gregor, Milan
Základný prehľad v oblasti technológií, ktoré sú v súčasnosti označované ako rýchle (rapid) technológie a tiež často označované aj ako TCT - Time Compression Technologies (technológie skracujúce čas), Prezentácia praktických skúseností s aplikáciou rapid technológií na prvom pracovisku pre Rapid Prototyping a Rapid Tooling na Slovensku.