Facility Management v ČR - Motejzíková, E.
Podstata a cieľ facility managementu. Definícia facility managementu (FM) a ciele facility manažera. Synergický efekt. Odborné schopnosti, kompetencie a postavenie facility manažera v podniku. Postavenie facility managementu v oblasti riadenia podniku. Hlavná sila facility managementu, vývoj tohto odboru vo svete a v Českej republike.