Broad money demand and currency substitution in Turkey - Civcir, Irfan
Skúmanie empirického vzťahu medzi širšie definovanými peniazmi, reálnym príjmom, úrokovými mierami, infláciou a očakávaným devízovým kurzom. Testovanie tohto vzťahu v súvislosti s finančnou reformou, dereguláciou finančných trhov a finančných kríz.