Procesní orientace firmy - Tomek, Gustav
Požiadavky na konkurencieschopnosť podnikov. Vymedzenie pojmu marketingová podnikateľská koncepcia. Nové rozpory v manažmente pri aplikácii "marketingovej podnikateľskej koncepcii". Strategický rozpor medzi výrobou a marketingom. Odchod od funkčnej organizačnej štruktúry v tradičných organizáciách. Charakteristika a zmysel nových opatrení. Príklady definovania podnikových procesov. Strategické ciele procesného riadenia, hierarchia cieľov. Prvky procesnej stratégie. Analýza procesu a jeho hodnotenie praktického využitia.