Teoretické východiská merania a riadenia politického rizika - Polednáková, Anna, 1957-
Hlavné kategórie politických rizík. Rozdelenie politických rizík: makroriziká, mikroriziká, globálne riziká. Meranie politického rizika na makroúrovni a mikroúrovni. Riadenie politických rizík na makroúrovni a mikroúrovni.