Zbrojný priemysel postupne ožíva - Kotian, Róbert
Predstavitelia slovenských obchodníkov so zbraňami hovoria o situácii v zbrojárskom priemysle. Hodnota výroby, technický rozvoj a zahraničný obchod v obrannom priemysle v roku 2002. Vysvetlenie situácie o údajnom ilegálnom vývoze. Spolupráca výrobcov a obchodníkov. Šance slovenských výrobcov v NATO.