Štátny rozpočet: tvrdý skúšobný kameň mäkkosti parlamentu - Žitňanský, Eduard
Proces schvaľovania štátneho rozpočtu SR na rok 2004. Správanie a názory poslancov slovenského parlamentu v procese schvaľovania štátneho rozpočtu. Príjmy štátneho rozpočtu. Výdavky štátneho rozpočtu. Schodok v (tis. Sk) -95 985 000.