<The> Concept of human development, population and employment (Theoretical issues) - Mohammed, Alaa Aldeen J.
Stručný prehľad a teoretický základ udržateľného ľudského rozvoja, analýza populačných efektov a politiky zamestnanosti v súvislosti s ekonomickým rozvojom. Problematika permanentného zanedbávania ľudského vývoja vo všetkých krajinách, predovšetkým v rozvojových krajinách.