Hodnotenie efektívnosti stredoeurópskych bánk - Budinský, Jozef
Rozdiely v efektívnosti bánk medzi krajinami strednej Európy. Aktuálne zmeny v efektívnosti. Zdroje neefektívnosti. Optimálna veľkosť banky.