Vliv elektronického obchodu na procesy obchodní logistiky - Froulík, Radek
Vplyv rozvoja elektronického obchodu na procesy obchodnej logistiky: oblasť dodávateľsko-odberateľských vzťahov, oblasť maloobchodného predaja, distribúcia tovaru v hmotnej a nehmotnej podobe, oblasť transakcií medzi spotrebiteľmi.