Telematika v řídících systémech dopravního podniku - Munia, Kamil
Telematika - spojenie telekomunikačných a informačných technológií pre riešenie cestovných, dopravných a prevádzkových problémov. Ekonomické telematické systémy. Prevádzku a využívanie ekonomických telematických systémov umožňuje navigačný a komunikačný systém. Výhody telematiky pre dopravné a zasielateľské firmy. Investície a návratnosť vložených prostriedkov do ekonomických telematických systémov.