Kanceláře jsou pohodlné a variabilní - Líkařová, Zdena
Súčasné manažérske kancelárie. Trendy súčasnej doby. Najnovším trendom sú tzv. klubové kancelárie - "The Club Office". Prehľad rôznych typov kancelárií. Výber materiálu na zariadenie interiéru. Výber stoličky ako kľúčový moment pri vybavení interiéru. Design a argonomická funkcia kancelárskeho nábytku. Spolupráca s architektom.