Mobilita a logistika - Krampe, Horst
Súvislosti medzi mobilitou a logistikou. Pojem mobilita: 1. potenciál požiadaviek na systém, 2. množina pohybov. Aplikácia logistiky v osobnej a nákladnej doprave. Opatrenia pre zabezpečenie trvalej mobility.