Národní vlastnictví - předpoklad úspěšnosti projektů MMF - Stavárek, Daniel
Podmienky spojené s poskytovaním finančnej pomoci Medzinárodného menového fondu (MMF) a národného vlastníctva projektov. Vymedzenie a problémy národného vlastníctva. Vzťah národného vlastníctva k systému podmienok v úverových operáciách MMF. Nástroje k posilneniu národného vlastníctva.