Reklamné agentúry
Reklamné agentúry v roku 2003, ich úspešnosť a produktivita. Agentúra roka 2003 - poradie v hodnotení, kto bol najkreatívnejší, najefektívnejší, kto vykázal najväčší hrubý zisk. Požiadavky na najúspešnejšiu Agentúru roka 2004. Reklamné agentúry v medzinárodných sieťach, nesieťové reklamné agentúry a ich dcérske spoločnosti. Reklamné agentúry, ich klienti a značky, ich pôvodné TV spoty, kampane. Výsledky súťaže Zlatý klinec, EFFIE Slovakia 2003.