Zrušené okresy nahradia špeciálne úrady - Zubo, Matúš
Reforma miestnej štátnej správy znamená likvidáciu tzv. malých okresov. Snaha o vytvorenie osobitných krajských a obvodných úradov na výkon agendy v kompetencii ostatných rezortov. Úseky budúcej špeciálnej štátnej správy. Regionálne špecifiká.