Možnosti uplatnenia kultúrnych dimenzií pri riadení osobného predaja v rámci medzinárodného marketingu - Šemetkeová, Andrea
Vymedzenie kultúrnych dimenzií ako základ vzájomného porovnania jednotlivých národných kultúr. Dimenzie kultúry podľa Geerta Hofsteda. Osobný predaj a vplyv kultúry na proces tvorby a riadenia obchodného personálu. Stanovenie cieľov a úloh predajcov. Výber stratégie a školenie predajcov. Hodnotenie predajcov.