Bariéry vstupu a výstupu ako zásadný determinant dynamiky oligopolu - Tokárová, Mária
Mikroekonomická analýza oligopolu, resp. monopolistická konkurencia. Bainov prínos k teórii firmy a konkurencie. Modely stanovenia cien na oligopolných trhoch podľa J. Baina. Bariéry vstupu.