Výhody lízingu prevyšujú jeho nevýhody - Čarnogurský, Ján
Pojmové vymedzenie a vlastnosti lízingu. Výhody finančného lízingu a lízingová spoločnosť. Podstata flotilového efektu. Predaj so spätným právom lízingu tzv. sell and lease back a využitie reťazového efektu. Praktický príklad. Nevýhody lízingu.