Nezamestnanosť - problém transformujúcich sa ekonomík - Hošták, Martin
Analýza vývoja nezamestnanosti od roku 1990 až po súčasnosť. Ponuka a dopyt na trhu práce a nezamestnanosť. Vývoj miery nezamestnanosti podľa OECD.