TOP 1000: Výběr z 1000největších bank světa
Výber prvých päťdesiatich bánk z 1000 najväčších bánk sveta podľa časopisu The Banker 7/2003. Nárast ziskov oproti roku 2001. Prvé miesta bez veľkých zmien.