Audit a zmena noriem radu ISO
Bola vydaná nová norma EN ISO 9001:2000, v SR prijatá do STN v roku 2001 ako STN EN ISO 9001:2001, ktorá nahrádza v súčasnom období ešte platné normy STN ISO 9001:1996, STN EN ISO 9002:1997 a STN EN ISO 9003:1997. Prechodné obdobie je do 15. decembra 2003. Podstata novej normy STN EN ISO 9001:2001. Chápanie systému manažérstva kvality prostredníctvom procesného prístupu.