Pre Hyzu sú prioritou európske normy - Hudec, Marián
Zo 182 projektov financovaných z fondu SAPARD, ktoré boli schválené pre Slovensko najviac patrí žilinskej hydinárskej firme Hyza. Hlavný sortiment produkcie firmy Hyza. Pripravenosť slovenských hydinárskych firiem na vstup do EÚ. Prioritné investície hydinárskych podnikov na Slovensku.