Výročie útokov neoslabilo burzy - Kluge, Tomáš
Štatistické údaje o maloobchodnom predaji ovplyvňujú americké obchodovanie viac ako výročie teroristických útokov na Svetové obchodné centrum. Vojna v Iraku neovplyvňuje obchodovanie v Japonsku. V oboch krajinách je možné ekonomické ozdravenie a oživenie hospodárstva.