Vplyv zmeny výšky životného minima od 1. júla 2003 - Macková, Zuzana
Životné minimum ako základný nástroj v systéme sociálnej pomoci. Zákon č. 125/1998 Z.z. o životnom mnime a o stanovení súm na účely štátnych sociálnych dávok. Sumy životného minima. Započítavanie príjmov. Dávky, výška ktorých je naviazaná na životné minimum. Dávky sociálnej pomoci. Podpora v nezamestnanosti.