Únik mozgov sa stáva vážnym problémom - Baláž, Vladimír
Prehľad faktorov, ktoré zvyšujú ponuku vzdelaných profesionálov na medzinárodnom trhu práce. Situácia o emigrácii vzdelaných ľudí na Slovensku z pravidelného súpisu pracovných síl. Dôvody pre prácu v zahraničí a trvalú emigráciu. Opatrenia migračnej politiky, ktoré by zabránili odchodu mladých a vzdelaných profesionálov.