Výhľad svetového hospodárstva je nejasný - Molnárová, Elena
MMF a jeho prognózy o raste svetového hospodárstva. Rast svetovej ekonomiky podľa MMF na roky 2003-2004. Ekonomický rast pre krajiny eurozóny, kandidátske krajiny a Slovensko. Odporúčania MMF.