[Platobný styk] - Sobek, Otto
Recenzia na publikáciu z oblasti bankovníctva. Monografia sa zaoberá problematikou platobného styku v najširších súvislostiach. Dôraz sa pritom kladie predovšetkým na praktické otázky. Monografia je členená do 5. kapitol. a je určená pre odbornú verejnosť zaoberajúcu sa platobným stykom.