Cestovný ruch zlepší 5,5 milióna eur - Gossányi, Vojtech
Oblasti uplatnenia Grantovej schémy na rozvoj cestovného ruchu pre malých a stredných podnikateľov. Grantová schéma a jej využitie neziskovými organizáciami. Informácie o podmienkach získania grantov.