Nařízení zpřesňuje prosazování soutěžních pravidel - Kusák, Vlastislav
Od mája 2004 vstupuje v účinnosť Nariadenie Komisie EÚ, ktoré upravuje podrobný postup pri presadzovaní súťažných pravidiel zakotvených v čl. 81 a 82 Dohody o Európskych spoločenstvách.